Disponibilitate

Disponibilitate extra text - de test

 • Camera dubla cu vedere la mare

  Camera dubla cu vedere la mare

  Camera dubla cu vedere la mare, in Eforie Nord

  + mai multe informații
  Max:

  Facilități cameră:Acces la bucatarie, Articole de toaleta gratuite, Baie in camera, Balcon, Cada sau dus, Camera cu balcon, Camera de bagaje, Frigider in unitate, Gradina sau curte, Gradina/Curte, Gratar/Barbeque, Parcare, Terasa, toaleta, TV, WiFi, Zona pentru fumatori

  Camerele duble cu vedere la mare numerele 2, 6, si 11 sunt plasate la etajele 1, 2 si la mansarda vilei. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, 2 paturi de 190×90 cm, cu exceptia camerei 11 care are pat dublu/martimonial, la care se adauga TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol, balcon spatios (camerele 2 si 6) si terasa (camera 11) cu masa si scaune, precum si o superba vedere la mare.

   

  Tarifele camerelor duble cu vedere la mare variaza de la 85 pana la 145 lei pe noapte, in functie de perioada sezonului estival. Preturile pot fi negociate in cazul in care se solicita mai mult de 7 nopti de cazare, sau mai multe spatii de cazare intr-un sejur de minim 5 nopti.

  Pat:90x190 cm in camerele 2 si 6; pat matrimonial de 160x2000 in camera 11.

  Mărimea camerei:12 mp la camerele 2 si 6; 16 mp la camera 11

 • Camera dubla fara vedere la mare

  Camera dubla fara vedere la mare

  Camera la mare in statiunea Eforie Nord

  + mai multe informații
  Max:

  Facilități cameră:Acces la bucatarie, Articole de toaleta gratuite, Baie in camera, Balcon, Cada sau dus, Camera cu balcon, Camera de bagaje, Frigider in unitate, Gradina sau curte, Gradina/Curte, Gratar/Barbeque, Parcare, toaleta, TV, WiFi, Zona pentru fumatori

  La fiecare dintre etajele 1, 2 si 3 sunt disponibile cate 2 camere duble fara vedere la mare. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, 2 paturi de 190×90 cm cu noptiere, la care se adauga: TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol si balcon spatios cu masa si scaune.

   

  Tarifele camerelor duble fara vedere la mare variaza de la 75 pana la 125 lei pe noapte, in functie de perioada sezonului estival. Preturile pot fi negociate in cazul in care se solicita mai mult de 7 nopti de cazare, sau mai multe spatii de cazare intr-un sejur de minim 5 nopti.

  Pat:90x190 cm

  Mărimea camerei:intre 14 si 16 mp

 • Garsoniera cu vedere la mare

  Garsoniera cu vedere la mare

  Garsoniera cu vedere la mare in Eforie Nord

  + mai multe informații
  Max:

  Facilități cameră:Acces la bucatarie, Articole de toaleta gratuite, Baie in camera, Balcon, Cada sau dus, Camera cu balcon, Camera de bagaje, Frigider in unitate, Gradina sau curte, Gradina/Curte, Gratar/Barbeque, Parcare, Terasa, toaleta, TV, WiFi, Zona pentru fumatori

  Vila Ilinca dispune de 2 garsoniere cu vedere la mare, situate la etajul 1 si 2. Fiecare garsoniera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, 2 paturi de 190×90 cm, sifonier, comoda cu oglinda, TV prin cablu, balcon spatios cu masa si scaune, si o superba vedere la mare. In plus, fata de celelalte variante de cazare, garsonierele au bucatarii complet utilate, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune.

   

  Tarifele garsonierelor cu vedere la mare variaza de la 90 pana la 165 lei pe noapte, in functie de sezon. Preturile pot fi negociate in cazul in care se solicita mai mult de 7 nopti de cazare, sau mai multe spatii de cazare intr-un sejur de minim 5 nopti.

  Pat:90x190 cm

  Mărimea camerei:12 mp

General

Vila Ilinca este situata langa Golful Pescarilor, la 30 m de malul marii, intr-o zona cu farmec aparte a cartierului “Steaua de Mare”, aflat la limita teritoriala dintre statiunea Eforie Nord si localitatea Agigea. Cartierul “Steaua de Mare” a luat denumirea hotelului cu acelasi nume, deoarece se afla pe malul Marii Negre, in prelungirea Complexului turistic “Delfinul, Meduza si Steaua de Mare” din statiunea Eforie Nord. Oferta de cazare include 2 garsoniere cu vedere la mare, 3 camere duble cu vedere la mare si alte 6 camere duble fara vedere la mare. Toate variantele de cazare includ camere cu doua paturi de 190×90 cm, cu exceptia camerei 11, care are pat dublu/matrimonial. Camerele au urmatoarele dotari: TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol, balcon spatios cu masa si scaune. Garsonierele au in plus si bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune. La etajul 3 este amenajat un bar cu bucatarie proprie pentru servit masa, intr-un spatiu generos cu vedere la mare, prevazut cu balcon. La mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu mese si scaune. De asemenea, vila dispune de cel putin 12 locuri pentru parcarea autoturismelor si de o curte umbrita, cu flori si conifere pitice, in care sunt amplasate sub o copertina mese cu scaune si un balansoar pentru copii.

Anulare/ plată în avans

Pentru detalii privind rezervarea si plata sejurului va rugam sa accesati pagina http://www.vilailinca.ro/rezervare

Copii şi paturi suplimentare

Tarife pentru copii:
- Copii pana la 11 ani, inclusiv, au cazare gratuita pana la limita maxima a 2 copii.
- Pentru copii intre 12-16 ani, inclusiv, se va achita 30 lei / noapte / copil.
- Copii mai mari de 16 ani sunt considerati adulti si vor fii tratati ca atare.

Pat suplimentar:
Pentru instalarea in camera a unui pat suplimentar se achita 40 lei / noapte.

Capacitatea de cazare:
Intr-o camera dubla sau garsoniera se pot caza:
maximum 2 adulti si un copil mai mare de 16 ani, care va beneficia de pat suplimentar, platit separat;
2 adulti si 2 copii cu varste de pana la 11 ani, inclusiv.
Pentru copii se aplica conditiile mentionate la “Tarife pentru copii”.

Pentru informatii suplimentare accesati pagina http://www.vilailinca.ro/tarife-de-cazare

Check-in

Primirea camerei se poate face incepand cu ora 14:00

Check-out

Eliberarea camerei se va face pana la ora 11:00

Facilities

 • Acces la bucatarie
 • Articole de toaleta gratuite
 • Baie in camera
 • Balcon
 • Camera cu balcon
 • Camera de bagaje
 • Frigider in unitate
 • Gradina sau curte
 • Gradina/Curte
 • Gratar/Barbeque
 • Living
 • Parcare
 • Terasa
 • toaleta
 • TV
 • WiFi
 • Zona pentru fumatori

Internet

Oferim conexiune wireless gratuita in receptia si curtea vilei.

Parcare

Vila dispune de 12 locuri pentru parcarea autoturismelor pe cele trei laturi ale imprejmuirii, la care se adauga posibilitatea de parcare pe inca 250 m.p. teren pietruit langa vila.

Ne pare rau, nu există comentarii încă pentru această unitate de cazare.

Eforie Nord

Eforie NordEforie Nord este a doua mare stațiune a litoralului românesc. Situată la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constanța, pe drumul de legătură cu orașul Mangalia, Eforie Nord este o stațiune balneara renumită atât în țară, cât și în străinătate. Îmbinarea turismului recreativ cu cel de tratament face ca stațiunea să fie deschisă turiștilor pe durata întregului an.

Restaurante

Ai mânca ceva și nu știi ce? Noi îți oferim câteva idei de autoserviri/restaurante unde mâncarea dar și personalul sunt de nota 10 ! Momentan căutăm ce este mai bun pentru dumneavoastră ! (Dacă dețineți un restaurant / autoservire, ne puteți contacta la 0735 643 413 / rezervasigursuport@gmail.com pentru reclamă ).

Nightlife info

Dacă nu ai idee cum să te distrezi pe timp de noapte, noi venim cu câteva idei pentru dumneavoastră în funcție de locația aleasă. Momentan căutăm ce este mai bun pentru dumneavoastră ! (Dacă dețineți un club, o locație de noapte, ne puteți contacta la 0735 643 413 / rezervasigursuport@gmail.com pentru reclamă ).

Cultură și istorie info

Cultură și istorie infoEforie Nord este o localitate componentă a orașului Eforie din județul Constanța, Dobrogea, România. Eforie Sud, partea de sud a orașului, a fost fondată de Ion Movilă în 1899, când acesta a ridicat un hotel numit Băile Movilă (Movilă Spa). În 1928, băile au fost redenumite Carmen-Sylva, după pseudonimul reginei Elisabeta a României. Eforie Nord este a doua stațiune ca mărime și este situată la 14 km de Constanța. În partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru proprietățile curative ale nămolului astfel că turismul recreativ se îmbină cu cel balnear. Cititi mai mult

Mai mult..