Cine suntem noi ?

Suntem o echipă tanără , dinamică cu forțe proaspete . Vrem să vă oferim siguranța rezervărilor dumneavoastre .

Prin RezervaSigur.Ro , ne angajăm să oferim un website informativ și ușor de utilizat, cu cele mai bune prețuri garantate. Scopul nostru este să oferim turiștilor și oamenilor de afaceri un mod eficient și rentabil de a găsi și rezerva o selecție largă de opțiuni de cazare

De ce să ne alegi ?

1. Echipa noastră face tot posibilul să ofere siguranța rezervărilor și își rezervă dreptul de a verifica în amănunt fiecare unitate de cazare.
2. Indiferent de ce locație alegeți, noi nu încasăm nici o taxă de rezervare , iar în multe cazuri camerele sunt oferite cu anulare gratuită a rezervării.
3. Misiunea noastră este să oferim cele mai bune prețuri și cele mai sigure unități de cazare.

 

Pentru turiști

REZERVA SIGUR.ro este un site de rezervări directe. Vă rugăm să contactați direct proprietarul unității turistice care vă interesează prin intermediul numărului de telefon  din pagina de prezentare a acestuia pe rezervasigur.ro.

Pentru hotelieri / unități ne-partenere

Inregistrarea contului de administrare se face pe : https://rezervasigur.ro/autentificare-inregistrare/.

Pentru hotelieri / unități partenere

Dacă unitatea dvs. este (sau a fost) listată pe REZERVA SIGUR, accesați zona contului de administrare pentru a lua legatura cu responsabilul dvs. de cont. Dacă nu mai cunoașteți datele de logare, folosiți opțiunea recuperează parola.

Email: [email protected] / [email protected]
Telefon: 0735 643 413

Program de lucru: 09.00-17.00, de luni până vineri, mai puțin în zilele de sărbători legale ale României.
Sărbatorile legale ale României sunt: 1 şi 2 ianuarie, prima şi a doua zi de Paşte, 1 Mai, prima şi a doua zi de Rusalii, 15 august - Sfânta Marie Mare, 30 noiembrie - Sfântul Andrei, 1 decembrie - Ziua Naţională, prima şi a doua zi de Crăciun. My Link order dissertation writing.