Disponibilitate

Ne cerem scuze , momentan nu există camere disponibile la această unitate de cazare

General

Inchiriez in perioada sezonului de vara 2017 (pana pe 25 sept) imobil de 40 mp cu 2 camere (dormitor+living cu bucatarie) in Zona Faleza Nord, foarte aproape de plaja! La demisol se afla inca un dormitor de 25 de metri patrati cu acces prin coborare din living (scara)!(total 65 metri patrati).

Locatia se inchiriaza complet mobilata si utilata cu centrala pe gaz noua, montata vara trecuta, aer conditionat cu verificarea la zi, frigider, aragaz, masina de spalat, televizoare in camere, internet wireless. Canapeaua din living este extensibila. Spatiu de cazare pentru 7 persoane.

Anulare/ plată în avans

Plata in avans, in cont. - 30% din valoarea sejurului.

Check-in

Ora 13

Check-out

Ora 11

Facilities

 • Acces la bucatarie
 • Aer Conditionat
 • Articole de toaleta gratuite
 • Baie cu cada
 • Frigider in unitate
 • Incalzire centrala
 • Living
 • Magazine
 • Restaurant
 • TV
 • WiFi

Ne pare rau, nu există comentarii încă pentru această unitate de cazare.

Mamaia

Mamaia

Mamaia este o localitate componentă a municipiului Constanța din județul Constanța, Dobrogea, România. Se află în nordul municipiului și este o stațiune turistică de vară a litoralului românesc. Are foarte puțini locuitori permanenți (7 la recensămantul din 2002), fiind insă suprapopulată pe parcursul verii.

Mamaia este construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: „lacul lăptos” în turcește). Grindul are o lungime de 8 km, insă o lătime de doar 300 m. Plajă foarte lungă, cu o lătime de pană la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fîn, parte mineral, parte cochilifer. De-a lungul acesteia se află multe magazine, restaurante, terase, cluburi și discoteci.

Restaurante

RestauranteAi mânca ceva și nu știi ce? Noi îți oferim câteva idei de autoserviri/restaurante unde mâncarea dar și personalul sunt de nota 10 !

Nightlife info

Nightlife info
Când soarele apune în Mamaia, stațiunea începe să vibreze. Petrecerile de noapte, cluburile și discotecile sunt câteva din lucrurile care transformă stațiunea într-una dintre cele mai vizitate de pe malul Mării Negre. Cluburile din Mamaia sunt pe gustul oricărui iubitor de distracții.
Ritmurile alerte, ringurile de dans spațioase, piscinele, concertele live și muzica bună sunt ingredientele pentru o viață de noapte pe care nu o vei uita și pentru care cu siguranță te vei reîntoarce.

Cultură și istorie info

Cultură și istorie infoMamaia este o localitate componentă a municipiului Constanța din județul Constanța, Dobrogea, România. Se află în nordul municipiului și este o stațiune turistică de vară a litoralului românesc. Are foarte puțini locuitori permanenți (7 la recensământul din 2002), fiind însă suprapopulată pe parcursul verii. Mamaia este construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: "lacul lăptos" în turcește). Grindul are o lungime de 8 km, însă o lățime de doar 300 m. Plaja foarte lungă, cu o lățime de până la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fin, parte mineral, parte cochilifer. De-a lungul acesteia se află multe magazine, restaurante, terase, cluburi și discoteci. Cititi mai mult  (sursa : Wikipedia)

Mai mult..