Disponibilitate

Ne pare rău, nu sunt camere libere la acesta unitate de cazare în acest moment ! Probabil proprietarul unității de cazare nu a terminat de editat !

General

Unul dintre bestsellerurile noastre în Mamaia! Proprietatea SummerLand SeaView Cazare este situată în stațiunea Mamaia, la doar 3 minute de plajă,vis-a-vis de cluburile Le Gaga,EGO,FRATELLI,Kudos, Tribute. și oferă apartamente moderne și elegante, cu facilități precum WiFi gratuit și aer condiționat. Toate apartamentele au balcon cu vedere la Marea Neagră și la Lacul Siutghiol..Apartamentele au 2 camere,dormitor si living(in living canapeaua este extensibila).Utilat de actualiate(totul nou),este dotat cu aer conditionat,acces gratuit ; Wi-fi,Tv(Samsung)in ambele camere,centrala pentru gaze ,bucataria bine echipata.In apropiere se afla restaurante cu specific pescaresc,romanesc,pizzerii,market-uri si bancomat.Vă asteptăm oricând cu următoarele dotari:Living dotat cu aer conditionat, canapea extensibilă în care pot dormi 2 persoane, masă pentru patru persoane, corpuri de mobilier adiacente, decoratiuni ultramoderne, plante decor, Tv Lcd. Din living se face accesul către terasa ce oferă o vedere panoramică. Dormitor – dotat cu pat dublu matrimonial, dressing pentru depozitarea hainelor, zonă pentru depozitarea bagajelor, umerase aferente, comodă, noptiere, veioze art decor, lenjerie de pat aferentă, Tv Lcd.Bucătărie – complet mobilată Si utilată cu frigider, aragaz, hotă, centrală proprie cu senzor ambiental pentru reglarea temperaturii, cafetieră, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, storcător electric pentru fructe, uscător pentru rufe, aspirator profesional, tacâmuri, pahare si veselă aferentă. Sala de baie – utilată si mobilată ultramodern, aceasta contine cabină de dus, masină de spălat rufe, etajeră, decoratiuni art decor, feon, mobilier aferent, set prosoape.ATENTIE ! Apartamentele se inchiriaza in regim hotelier !Pret per/noapte

Check-in

14:00

Check-out

08:00 12:00

Facilities

 • Aer Conditionat
 • Baie cu cada
 • Camera cu balcon
 • Frigider in unitate
 • Încălzire centrală
 • Incalzire centrala
 • Living
 • Parcare
 • Persoane cu dizabilitati
 • TV
 • Uscator de par

Ne pare rau, nu există comentarii încă pentru această unitate de cazare.

Mamaia

Mamaia

Mamaia este o localitate componentă a municipiului Constanța din județul Constanța, Dobrogea, România. Se află în nordul municipiului și este o stațiune turistică de vară a litoralului românesc. Are foarte puțini locuitori permanenți (7 la recensămantul din 2002), fiind insă suprapopulată pe parcursul verii.

Mamaia este construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: „lacul lăptos” în turcește). Grindul are o lungime de 8 km, insă o lătime de doar 300 m. Plajă foarte lungă, cu o lătime de pană la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fîn, parte mineral, parte cochilifer. De-a lungul acesteia se află multe magazine, restaurante, terase, cluburi și discoteci.

Restaurante

RestauranteAi mânca ceva și nu știi ce? Noi îți oferim câteva idei de autoserviri/restaurante unde mâncarea dar și personalul sunt de nota 10 !

Nightlife info

Nightlife info
Când soarele apune în Mamaia, stațiunea începe să vibreze. Petrecerile de noapte, cluburile și discotecile sunt câteva din lucrurile care transformă stațiunea într-una dintre cele mai vizitate de pe malul Mării Negre. Cluburile din Mamaia sunt pe gustul oricărui iubitor de distracții.
Ritmurile alerte, ringurile de dans spațioase, piscinele, concertele live și muzica bună sunt ingredientele pentru o viață de noapte pe care nu o vei uita și pentru care cu siguranță te vei reîntoarce.

Cultură și istorie info

Cultură și istorie infoMamaia este o localitate componentă a municipiului Constanța din județul Constanța, Dobrogea, România. Se află în nordul municipiului și este o stațiune turistică de vară a litoralului românesc. Are foarte puțini locuitori permanenți (7 la recensământul din 2002), fiind însă suprapopulată pe parcursul verii. Mamaia este construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: "lacul lăptos" în turcește). Grindul are o lungime de 8 km, însă o lățime de doar 300 m. Plaja foarte lungă, cu o lățime de până la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fin, parte mineral, parte cochilifer. De-a lungul acesteia se află multe magazine, restaurante, terase, cluburi și discoteci. Cititi mai mult  (sursa : Wikipedia)

Mai mult..