Agigea

Agigea

Things to do - general

Situată la numai 8 km Sud de municipiul Constanţa, comuna Agigea se întinde pe 4528 ha şi este alcătuită din două localităţi rurale, Lazu şi Agigea.Cele două localităţi sunt despărţite de Canalul Dunăre – Marea Neagră. Populaţia comunei depăşeşte 4480 de locuitori, majoritatea de naţionalitate română, alături de care întâlnim şi etniile tătară, turcă, şi rromă.

Country Romania
Limbi vorbiteRomana
Monedă utilizatăLei
Aria (km2)45,28 km²

Restaurante

Ai mânca ceva și nu știi ce? Noi îți oferim câteva idei de autoserviri/restaurante unde mâncarea dar și personalul sunt de nota 10 !

Nightlife info

Dacă nu ai idee cum să te distrezi pe timp de noapte, noi venim cu câteva idei pentru dumneavoastră în funcție de locația aleasă.

Cultură și istorie info

Stațiunea Zoologică Marină Agigea, este un sat în comuna Agigea din județul Constanța, Dobrogea, România. Stațiunea biologică marină „Prof. Dr. Ioan Borcea” de la Agigea, este o stațiune de cercetări marine situată pe malul Mării Negre în apropiere de deschiderea Canalului Dunăre-Marea Neagră în mare și lângă „zona liberă” din Portul Agigea (Constanța Sud), la 10 km de municipiul Constanța și la 1 km de orașul Eforie.

Cititi mai mult

Din păcate nu există nici o unitate turistică disponibilă la noi în acest moment