Mamaia

Mamaia

Things to do - general

Mamaia este o localitate componentă a municipiului Constanța din județul Constanța, Dobrogea, România. Se află în nordul municipiului și este o stațiune turistică de vară a litoralului românesc. Are foarte puțini locuitori permanenți (7 la recensămantul din 2002), fiind insă suprapopulată pe parcursul verii.

Mamaia este construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: „lacul lăptos” în turcește). Grindul are o lungime de 8 km, insă o lătime de doar 300 m. Plajă foarte lungă, cu o lătime de pană la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fîn, parte mineral, parte cochilifer. De-a lungul acesteia se află multe magazine, restaurante, terase, cluburi și discoteci.

Country Romania
Limbi vorbiteRomana , Engleza
Monedă utilizatăLei
Aria (km2)88,05 km2

Restaurante

Ai mânca ceva și nu știi ce? Noi îți oferim câteva idei de autoserviri/restaurante unde mâncarea dar și personalul sunt de
nota 10 !

Restaurante imagine

Nightlife info

Când soarele apune în Mamaia, stațiunea începe să vibreze. Petrecerile de noapte, cluburile și discotecile sunt câteva din lucrurile care transformă stațiunea într-una dintre cele mai vizitate de pe malul Mării Negre. Cluburile din Mamaia sunt pe gustul oricărui iubitor de distracții.
Ritmurile alerte, ringurile de dans spațioase, piscinele, concertele live și muzica bună sunt ingredientele pentru o viață de noapte pe care nu o vei uita și pentru care cu siguranță te vei reîntoarce.
Nightlife imagine

Cultură și istorie info

Mamaia este o localitate componentă a municipiului Constanța din județul Constanța, Dobrogea, România. Se află în nordul municipiului și este o stațiune turistică de vară a litoralului românesc. Are foarte puțini locuitori permanenți (7 la recensământul din 2002), fiind însă suprapopulată pe parcursul verii.

Mamaia este construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: "lacul lăptos" în turcește). Grindul are o lungime de 8 km, însă o lățime de doar 300 m. Plaja foarte lungă, cu o lățime de până la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fin, parte mineral, parte cochilifer. De-a lungul acesteia se află multe magazine, restaurante, terase, cluburi și discoteci.

Cititi mai mult  (sursa : Wikipedia)

Cultură și istorie imagine
Apartament Antonia Summerland - Mamaia

Apartament Antonia Summerland - Mamaia

Aleea Argos, Mamaia, Mamaia
Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in Mamaia, zona Summerland,la 100 m de plaja si de clubur Mai mult
Apartament Camelia - Mamaia

Apartament Camelia - Mamaia

Str. Pescarilor Constanta, Mamaia
Inchiriez in perioada sezonului de vara 2017 (pana pe 25 sept) imobil de 40 mp cu 2 camere (dormitor Mai mult
Apartament Green Lake - Mamaia

Apartament Green Lake - Mamaia

Bulevardul Mamaia nr 501A, Mamaia
Apartamentul se afla situat in Mamaia , intr-o zona linistita, pe malul lacului Siutghiol, vis-a-vis Mai mult
Garsoniera Camelia - Mamaia

Garsoniera Camelia - Mamaia

Str Unirii Constanta, Mamaia
Aproape de Hotel Malibu, 10 min de mers pe jos până la intrare in Mamaia, 5 min de mers pe jos până Mai mult
Sunway Summerland

Sunway Summerland

Mamaia
Unul dintre bestsellerurile noastre în Mamaia! Proprietatea SummerLand SeaView Cazare este situată î Mai mult